Klantverhaal van Gerard Alberts

Klantverhaal Justin Sjouw

"Mijn omgeving was met stomheid geslagen."

Vanuit een bedrijfsbezoek met de Ronde Tafel 19 bij fit20 Zwolle heb ik mijn eerste kennismakingstraining bij fit20 gedaan. Een aantal van mijn tafelgenoten was ook enthousiast, anderen bleven sceptisch. Na de kennismakingstraining ben ik fit20 gaan doen om mijn algemene conditie te verbeteren ter ondersteuning van de sporten die ik doe: tennis en golf. Maar vooral ook om mijn rug- en buikspieren te trainen, omdat ik door mijn werk als tandarts een groot gedeelte van de week in een slechte houding werk.

Ik tennis jaarlijks de voorjaarcompetitie en speel dan iedere zaterdag 2 wedstrijden. Voorgaande jaren had ik dan altijd nog een aantal dagen flinke spierpijn. Het was verbazingwekkend om te merken dat toen de competitie, na 2 maanden trainen bij fit20, begon ik geen spierpijn meer gehad heb terwijl ik misschien fysiek nog wel meer gegeven heb dan voorheen.

Ook bij het hardlopen was het resultaat opmerkelijk. Je moet je voorstellen dat ik altijd al wel hard kon lopen, vanaf de basisschool al, maar ik heb daar nooit voor getraind. Mijn vrouw heeft mij dit jaar opgegeven voor de halve marathon van Zwolle. Het is me niet gelukt om veel trainingen in te plannen. Voldoende trainen is me dan ook niet gelukt, in 5 maanden tijd heb ik misschien 10 keer gelopen en de langste trainingsloop was maximaal 17 km. De hardlopers in mijn omgeving beschouwden me als ongetraind en waren erg benieuwd wat dat moest gaan worden. Het resultaat, ik heb lekker op mijn gevoel gelopen en een tijd neergezet van 1 uur en 45 minuten…

Het kan niet anders dan dat ik dit te danken heb aan de fit20 trainingen, mijn omgeving was met stomheid geslagen. Mij heeft het alleen maar enthousiaster gemaakt, het is simpelweg verbluffend om te voelen hoe effectief die 20 minuten trainen zijn.

Als je waar voor je geld wilt moet je fit20 zelf een keer proberen!

Gerard Alberts (39 jaar), AD tandartsen


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!